Postup přípravy zdravé svačiny

Autor: Mgr. Martina Jonešová, zveřejněno: 10.4.2015


Přečtěte si recept na přípravu zdravé svačiny od žáka Jindřicha Hemelíka ze třídy 5.A.

Ingredience: houska, sýr, ovoce nebo zelenina a máslo


1. Rozkrojím housku ostrým nožem, POZOR, může dojít k úrazu - nebezpečí pro malé děti. Namažu housku slabou vrstvou másla, pak na ně pokládám vrstvy plátkového sýra. Přivřu vrchní stranou housky a zabalím do pytlíku nebo ubrousku.

2. Vyberu ovoce nebo zeleninu, podívám se jestli není obalené plísní a omyji pod tekoucí vodou. V případě, že se vyskytne plíseň, neváhejte a vyhoďte zboží!!!

3. Celou svačinu dejte do umyté misky a uložte na noc do ledničky, abyste zamezili předčasnému hnití.

SNĚZTE DO 3 DNŮ.

Dobrou chuť vám přeje Jindřich Hemelík, žák 5. A

Galerie obrázků

Postup přípravy zdravé svačiny
Postup přípravy zdravé svačiny