Pracovní činnosti trochu jinak

Autor: Administrator, zveřejněno: 25.1.2010


Zásady stolování a jednoduchá příprava pokrmu ve 4.B.

První hodinu jsme si vysvětlili a ukázali, jak to chodí ve školní kuchyni. Nahlédli jsme do výbavy kuchyně, řekli jsme si pravidla, která se zde musí dodržovat a stihli jsme si říci i zásady stolování. Druhou hodinu jsme si zkusili něco jednoduchého ukuchtit. Na programu byla studená kuchyně – pomazánky, jednohubky, chlebíčky, obložené talíře a dokonce i ovocný „Ostrov“.

Jen se podívejte!

Galerie obrázků

Pracovní činnosti trochu jinak
Pracovní činnosti trochu jinak
Pracovní činnosti trochu jinak
Pracovní činnosti trochu jinak
Pracovní činnosti trochu jinak
Pracovní činnosti trochu jinak
Pracovní činnosti trochu jinak
Pracovní činnosti trochu jinak